Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

LA Today E3 2021 met het harde eindoordeel over de E3 van dit jaar

20/06/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Met dit laatste LA Today Journaal zit de E3 2021 er officieel voor ons op. Op de openbaring van de nummers 1 tot en met 5 van The Wall na. We hebben zoveel mogelijk gecovered, nabesproken en gepreviewed. Tijd dus om voor één laatste keer plaats te nemen op de bank en terug te kijken op de E3 2021. Met Skate, JJ en Boris hebben we aan E3 ervaringen in ieder geval genoeg zitten. Meer dan genoeg om een goede conclusie te kunnen vormen over deze editie. De vraag is : blijft deze E3 ons bij omdat ie zo goed was, of was er iets anders aan de hand?

LA Today over E3 2021: we zijn bedrogen uitgekomen

Het is geen geheim meer dat de E3 2021 anders is geworden dan we op voorhand hadden gedacht. En dat vinden wij ronduit jammer. Tuurlijk bouwen ook wij de hype op, want hebben er zin in. We willen voor jullie vette content maken over vette games die je wilt spelen. Maar, dan moet er wel iets tofs zijn om te coveren uiteraard. En juist daar is het bij deze E3 een beetje verkeerd gegaan. Zoals alles ligt dit uiteraard niet per se aan één partij, maar zijn er meerderen voor verantwoordelijk dat de E3 geworden is wat was. En hier komen Skate, JJ en Boris uiteraard om de hoek om juist die redenen met jou door te nemen.

Wat moet er nu met de E3 gebeuren?

Een evenement wat al sinds 1995 wordt georganiseerd, kan en mag niet zomaar ter zielen gaan, toch? Nou, je denkt misschien van niet. Maar niets blijkt minder waar te zijn. De E3 zoals we hem kennen (met de Rock ‘N Roll in LA) is er lang niet meer. Het lijkt erop dat er naarmate de tijd vorderde zoveel grote belangen bij zijn gekomen, dat de ontwikkelaars steeds meer hun kaarten dicht tegen de borst houden. Terwijl ze weten dat mensen massaal kijken naar die persco’s. En dat maakt het hele E3 verhaal gewoon best wrang. Er moet dus iets gebeuren. Skate, JJ en Boris bespreken samen wat.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch