Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Warme Babbels over de Rock ‘N Roll van de E3

09/06/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is je vast en zeker niet ontgaan: de E3 komt er aan. Het moment om in te tunen bij Gamekings en te genieten van al onze GKE3 content die we de aanstaande twee weken gaan maken. Sommigen van onze presentatoren gaan al sinds mensenheugenis naar Los Angeles om daar op de beurs rond te lopen. En dus is het hoog tijd voor ons om eens terug te gaan in de tijd en te mijmeren over wat de E3 nu exact zo legendarisch maakte. Veteranen Boris & JJ worden door Jelle warm en uitgebreid aan de tand gevoeld in deze nostalgische terugblik op deze epische beurs in Warme Babbels.

Rock ‘N Roll Gamekings style

De Gamekings formule is er een waar jullie ongetwijfeld mee bekend zijn. Hard gaan op elk mogelijke manier. Schijt hebben aan het gezag en vooral heel veel lol trappen met elkaar. Want het moet wel leuk blijven, toch? Precies dit dachten de mannen dus ook toen zij voor het eerst naar de beurs gingen. Zo ging Boris al in 1997 voor het eerst naar LA. En vanaf dat moment was het aan. Zowel Boris, JJ als Jelle (en eigenlijk alle presentatoren) hebben samen geweldige momenten in LA beleefd. En juist die momenten staan centraal in deze Warme Babbels E3 special.

De Warme Babbels en E3 anno 2021

Aan al het goede komt helaas een eind. Zo ook aan al die toffe avonden en nachten die we vanuit Los Angeles voor jullie hebben gemaakt. De schuld hiervan ligt gelukkig niet bij ons. Er kwam een bepaald virus tussendoor wat ervoor zorgde dat de hele wereld ineens op zijn gat lag. En zo ook ’s werelds meest populaire beurs. Een beurs die in de jaren er voor trouwens al flink in een identiteitscrisis zat. Dit maakt de hype voor een nieuwe editie echter niet minder groot. Want nieuwe games, potentiele verrassingen en én de mogelijkheid om toffe content voor jullie te gaan maken. Voordat we dat gaan doen kun je eerst dus nog genieten van deze Warme Babbels special. Een warming up zeg maar voor de GKE3 coverage die donderdag begint.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch