Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Warme Babbels over de ideale omgeving van een game

03/08/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ondanks dat het redelijk warm is buiten, gooien we er toch een fijne portie Warme Babbels tegenaan. Gewone Warme Babbels omdat de Zomer Weken voorbij zijn. Maar die normale babbels zijn al warm genoeg. Jelle, JJ en Koos zitten achter de desk om gloedvol te verhalen over wat hun favoriete omgeving is in een game. En dan vooral waarom. Want geheid dat alle drie weer andere voorkeuren hebben. Smaken verschillen nu eenmaal. Of is het zo maar mogelijk dat ze uiteindelijk samen kunnen bepalen wat de beste en mooiste omgeving ooit in een videogame is? Je gaat het allemaal zien en horen in een nieuwe editie van Warme Babbels.

Warme Babbels: Wat maakt een omgeving rijk en levend?

Elke videogame heeft een omgeving. Deze omgeving kent twee aspecten. Ten eerste het visuele, oftewel hoe het er uit ziet. Ten tweede de functionaliteit van de omgeving. Oftewel hoe leeft de omgeving, wat kun je er doen? Is het puur platte eye candy of leeft de omgeving echt? Met die aspecten ik het achterhoofd groeven de drie in hun geheugen, op zoek naar de mooiste, meest indrukwekkende omgevingen in een game, die ze ooit hadden meegemaakt. Welke omgeving wist ze echt te pakken, gaf hen het gevoel dat ze er min of meer echt waren? De heren kwam met een stuk of tien games aanzetten. Behoorlijk verscheidend van aard en setting. Logisch, want alle drie zochten ze iets anders in een omgeving.

Cyberpunk 2077, Oblivion of toch Red Dead Redemption 2?

Dat de heren met een aantal machtige en prachtige omgevingen zouden komen, dat wist iedereen wel van tevoren. Denk aan Cyberpunk 2077, Halo of Assassin’s Creed. Maar zou het zo zijn dat ze alle drie dezelfde game er boven uit vinden steken? Dat zou welhaast een unicum zijn in de geschiedenis van Gamekings. Je gaat het allemaal zien en horen in een nieuwe editie van Warme Babbels.

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch