Menu Premium
Loading...

Cyberpunk 2077 Review 3.0: ‘Eindelijk de game die het altijd had moeten zijn?’

25/02/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Soms zijn er van die games waar enorm veel potentie in zit. Waar mensen echt jarenlang naar uitkijken. En dat is precies wat wij de afgelopen jaren deden bij Cyberpunk 2077. Toen de game uiteindelijk uitkwam, bleek het niet zo goed te zijn. Buggy to the max, framerate op zero. Behalve als je het op de PC speelde. Dan was het nog wel te doen. Daar kreeg je ook een indruk wat de potentie van de game kon zijn. Maar onspeelbaar dus op de console. Je kon in de review zien wat we er toentertijd van vonden. Inmiddels is de patch 1.5 uit die game echt next gen ready maakt. En geven we het op de console nog één kans. Speelt de game nu wel goed? En komt de potentie daardoor nu wel naar buiten?

Dit is de next-gen upgrade

De eerste trailer van Cyberpunk 2077 verscheen in 2013. Door de jaren heen bereikte het spel bijna legendarische proporties.Om dat allemaal in 2020 uit elkaar te laten spatten. Het spel was zo slecht geoptimaliseerd dat je er geld voor terug kon krijgen. PlayStation haalde het zelfs uit de store. Iets wat zelden gebeurd. Nu, 2 jaar later is de game opnieuw uitgebracht. Het heeft een next-gen upgrade gekregen. Daarom hebben we de game opnieuw uitgeprobeerd. Want is de game nu wel goed? Is het nu eindelijk de Cyberpunk 2077 waar we zo op hadden gehoopt en van gedroomd?

Is Cyberpunk 2077 inderdaad een RPG-topper?

Is de game nu wel leuk om te spelen? Moet je hier je zuurverdiende euro’s aan spenderen? Zijn de bugs alleen weg gewerkt of heeft het spel ook volledige nieuwe functies gekregen? Kun je alle missies nu wel spelen en zijn de crashes verleden tijd? Je gaat het allemaal horen en zien in de next-gen review van Cyberpunk 2077. De laatste kans voor de game van CD Projekt Red.

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch