Menu Premium
Loading...

Warme Babbels over de eerste keer Final Fantasy en liefde voor Oblivion

03/03/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ja lieve mensen. Zet je kopje koffie, zet je kopje thee. Doe wat er nodig is om lekker comfortabel aan te sluiten bij deze kick-off aflevering van Warme Babbels. Een rubriek die draait om positiviteit. Om de dingen die Gamekings in hun vrije tijd bezig houdt als het om gamen gaat. In deze premiere babbelen Daan en JJ onder leiding van Jelle op hun gemak de klok rond over een handjevol zelfbedachte topics. Zo gaat het bijvoorbeeld over Daans Planet Zoo escapades, JJ’s competitieve Call of Duty drang en de pracht van Oblivion. Weinig regels, veel warm gebabbel. Zal het komen door de aankomende lente?

Oblivion of Skyrim

Een gamervraagstuk zo oud als de tijd. En een gamervraagstuk waar ook wij op de redactie niet zonder vechtpartij antwoord op kunnen geven. In deze Warme babbels blikt Daan nog eens terug op zijn Oblivion memories. Dit doet hij wel vaker. Alleen tijdens de opnames van het best verhalende games item was hij zijn lieveling vergeten. Tijdens het opruimen van de Gamekings studio vorige week stond ook ineens de Oblivion soundtrack aan. Weinig toepasselijk maar wij klagen niet, extreem harde soundtrack namelijk. En dat leidde tot een hernieuwde speurtocht naar de verhalen die Oblivion kent. Had Daan wel alles gespot tijdens zijn speelsessie. Snapte hij alle symboliek. Hij kon en kan er uren mee bezig zijn. En dat is exact de passie waar het om draait bij Warme Babbels.

Formule 1 e-sport

Het is geen geheim dat JJ, en het gros van de Gamekings redactie, gematigd geïnteresseerd in e-sports zijn. Nu blijkt dat JJ wel een zwakke plek heeft voor jongvolwassen mannen die in een nep racestoel liggen en virtueel rondjes rijden, zonder het gevaar, de moeilijkheidsgraad en de G-krachten die échte Formule 1 auto’s brengen. Waarom is dat? Wat doet deze tak van esports beter dan andere games? Dit en nog een groot aantal andere, zeer persoonlijke onderwerpen worden besproken. Op een 100% positieve manier. Het zijn echte Warme Babbels.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch