Menu Premium
Loading...

Warme Babbels met Boris: Hij kocht nooit zijn games

22/08/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

We gaan weer way back. Terug naar toen… de jongere jaren! In Warme Babbels vragen we onze presentatoren welke games hen hebben grootgebracht en gemaakt tot wie ze nu zijn. Vet, want een gruwelijke game kan natuurlijk een mening vormen, een levensstijl of een nieuw geliefd genre ontwikkelen binnen gaming. Eerder was Skate al aan de beurt. Laat het dit keer aan onze Boris zijn om zijn superieure lijst met ons te gaan bespreken.

DE WAPPERENDE FLAPPERJAS!

Een van de vele legendarische uitspraken van deze man. Boris heeft al vele games op zijn netvlies gebrand staan. Maar welke games hebben hem gemaakt tot de man die hij nu is? Velen van jullie zijn benieuwd naar welke games onze eigen Boris hebben gevormd. Best wel een goede vraag. Boris is namelijk wel een OG als het gaat om gaming. Welke OG games passen dan bij Boris? Heeft hij deze games ook langdurig gespeeld of switchte hij continu naar nieuwe favorites? Goede vragen. Maar laat nou Warme Babbels hier zijn om Boris een verse terugblik te geven naar zijn jeugd.

Warme Babbels over de liefde voor de Commodore 64

Boris heeft natuurlijk al aardig wat gegamed. Een van zijn eerste games was Defender of the Crown. Heel vet. Onze Boris was toentertijd volledig omver geblazen door de nieuwe technologieën. Eindelijk überhaupt iets zien bewegen op z’n beeldscherm; echt heel sick. Vooral als we het dan hebben over de Commodore 64. Maar daar bleef het natuurlijk niet bij. De jonge Boris had nog een hoop andere games. Toch is Boris altijd wel die tactische gamer geweest. Natuurlijk zijn jullie dan net zo benieuwd als dat wij zijn… Welke games, genres en consoles hebben Boris gemaakt tot wie hij nu is? Dat ga je zien in dit Warme Babbels item!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch