Menu Premium
Loading...

Warme Babbels: Skate over de games die hem hebben beïnvloed

13/08/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

In deze snikhete periode van het jaar, hebben we een toepasselijke, tijdelijke, rubriek voor jullie opgezet. het zijn immers de Zomerweken en daar hoort speciale content bij. De rubriek heet, zeer toepasselijk momenteel, Warme Babbels en draait om de games die de presentatoren van Gamekings tijdens hun leven beïnvloed hebben. Beïnvloed als in dat het diegene echt tot gamer maakte. Of dat een game er voor zorgde dat ze een bepaald genre opeens extreem goed gingen volgen. Of dat een game echt een onuitwisbare indruk op iemand maakte. Zo erg, dat hij vandaag de dag het spel nog zonder enig probleem op zijn netvlies kan halen. Sweet memories dus. Niemand minder dan Skate trapt deze rubriek af.

Skate toont in Warme Babbels 12 games die hem echt wat deden

We verzinnen en creëren veel zelf bij Gamekings. Dat vinden we het leukst. Beetje pionieren en kijken wat je allemaal met het metier games kunt doen in de media. Maar soms bestaat er al een format dat zo sterk is, dat je het overneemt en aanpast aan jouw smaak. Warme Babbels lijkt in veel op Zomergasten van de VPRO. Aan de hand van tv- en filmfragmenten vertelt een gast over de media in zijn leven die echt indruk op hem of haar hebben gemaakt. In Warme Babbels doen we dat aan de hand van game-fragmenten. En Skate heeft 12 games geselecteerd die hem vanaf dat hij drie jaar oud was het meest hebben beïnvloed.

Pong was de eerste game die Skate ooit speelde

Skate crosst in deze editie van Warme Babbels dwars door de tijd heen. Met als startpunt de game Pong die Skate als driejarig jongetje speelde op een boot. En het zaadje was geplant. Opvallend is ook te zien hoe Skate echt fases in zijn leven had dat één bepaald genre domineerde. En dat hij door een bepaalde game opeens de liefde voelde voor een totaal ander genre. Skate zijn verhaal is heerlijk om naar te luisteren en zal ongetwijfeld bij veel gamers tot herkenning leiden.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch