Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Warme Babbels met Battlefield 4 en Back to the Future

16/04/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze week is het tijd voor een nieuwe aflevering van Warme Babbels. Jelle, Koos en JJ gaan met elkaar in gesprek over de game/nerdy gerelateerde zaken waar zij (zelfs nu nog) warm van worden. Want laten we eerlijk zijn: veel om écht warm van te worden is er op dit moment niet. JJ gaf zelfs aan dat hij er het afgelopen weekend voor het eerst sinds het begin van de lockdown, doorheen zat. En wat doe je dan? Precies, je gaat gamen. O.a. Battlefield 4, Fallout 4 en – leuk voor de afwisseling – Back to the Future komen in deze nieuwe editie van Warme Babbels voorbij.

Warme Babbels en Battlefield 4

Een game die al veelvuldig liefde heeft gekregen van de redactie, is Battlefield 4. De game (die stamt uit 2013) is nog steeds mateloos populair en Koos besloot de game opnieuw een kans te geven. Want die nieuwe Battlefields kunnen ons niet echt bekoren. En low and behold: hij vermaakte zichzelf uitermate met deze toch wat verouderde Battlefield editie. De game kan grafisch nog prima mee en heeft veel mechanics waar nu door de nieuwe titels nog steeds op wordt geleund. Koos is dus nog steeds razend enthousiast over Battlefield 4 en gaat je samen met Jelle en JJ in deze Warme Babbels vertellen waar dat door komt. En als we dan toch in het ‘4tjes thema’ blijven: JJ heeft zich in zijn eerste mentaal échte zware weekend goed vermaakt met die andere grote 4; Fallout 4.

Back to the Future

Warme Babbels draait uiteraard niet alleen om liefde voor games. Sterker nog: alle nerdshit krijgt in Warme Babbels evenveel aandacht. Zo ook een filmreeks die stamt uit de jaren ’80. Sterker nog: een filmreeks die de jaren ’80 meer ademt dan welke andere filmreeks dan ook. We hebben het natuurlijk over Back to the Future. Met in de hoofdrollen Michael J Fox en Christopher Lloyd. Deze filmreeks blijft zelfs tot op de dag van vandaag heel populair. Zo populair dat Jelle, Koos en JJ het nog eens over de reeks gaan hebben.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch