Menu Premium
Loading...

E3 2019 Vooruitblik: Wat gaat Xbox dit jaar precies doen?

02/06/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nog een aantal nachtjes slapen en dan is het zover, het allermooiste gamefeestje van het jaar, de E3! En wat gaat het een spannende E3 worden, met de afwezigheid van PlayStation en de grote woorden van Xbox die mogelijk met een nieuwe Xbox gaan komen. We blikken vooruit op misschien wel de allerspannendste E3 ooit!

Waarmee komt Xbox dit jaar?

Dat Xbox hard zou komen dit jaar op de beurs wisten we al. Maar nu is bekend geworden, dankzij Phil Spencer, dat ze met veertien exclusives komen tijdens hun presentatie van 2019. Xbox zal waarschijnlijk met Halo Infinite komen, kan niet missen. Gears 5 is officieel aanwezig tijdens de E3.Maar wat gaan we nog meer zien? Fable 4? De nieuwe gigantische game van The Initiative? We gaan het allemaal op de E3 zien. Wat hebben we zin in de presentatie van Xbox! Alle ogen zijn op hen gericht bij de afwezigheid van PlayStation.

Hoe hard gaat Xbox bij afwezigheid van PlayStation?

Xbox krijgt de ruimte nu PlayStation afwezig is; gaan we ze erg missen? Xbox moet meer gaan tonen dan Halo en Gears of War volgens Boris, Skate en JJ. Door alle grote namen die naar The Initiative vertrekken worden wij wel erg nieuwsgierig naar de game van de nieuwe studio. Denken jullie dat we een game van deze studio als een van de veertien exclusives gaan zien op de E3 dit jaar? Laat het ons weten in de comments en vergeet daar ook niet je vragen te stellen. JJ denkt ook dat Ninja Theory met hun exclusive voor de Xbox gaat komen dit jaar op de E3.

Ubisoft, Square Enix en 2K

Ook duiken we op Ubisoft, Square Enix en 2K. Waarmee komen deze studio’s aankomende E3? Je ziet onze verwachtingen allemaal in deze video! Check het snel.

Waar hoop jij op als het gaat om Xbox op de E3? Laat het ons weten in de comments en stel daar ook al je vragen gelijk! Discussie mag ook natuurlijk. Drop het in die comments.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch