Menu Premium
Loading...

Vragen over next-gen consoles en THQ

14/01/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Steven heeft zich vanochtend handmatig uit bed moeten tillen en heeft Martin en Jelle meegenomen voor Brievenmaandag. Zoals altijd is er post op het matje gevallen. Dit keer met vragen over next-gen consoles en THQ.

Op de eerste dag van de werkweek wordt er altijd even over het weekend gepraat en het is een wonder dat Jelle en Martin hier nog zitten. Hoe dat komt gaan ze je natuurlijk vertellen. Ook zeggen ze welke films ze hebben gechecked en welke games ze hebben gespeeld.

Dan is het snel door naar de vragen, want daar is er alom een hele bak vol van binnengekomen. Onder andere in navolging van de vooruitblik 2013 van afgelopen weekend. Na al dat gelul van Skate en JJ over de next-gen consoles die uitkomen, is deze consument een beetje aan het twijfelen geraakt over wat hij moet kopen. Jij ook?

Misschien wordt het een Xbox aangezien je daar altijd als eerste Call of Duty op kunt spelen. Nu we er toch zijn, waarom is dat eigenlijk? Daarna gaat hij door met de vraag: wat zou je doen als je THQ had gekocht? Daar weet Jelle wel raad mee. De gierige stinkerd.

De vraag der vragen (echo) wordt ook nog even heel casual gesteld. Het is maandag man, doe eens normaal. Gelukkig hebben we filosoof Jelle in ons midden en die weet daar wederom wel iets over te zeggen. De vragen over de next-gen consoles zijn ook nog niet op, want hoe zit dat nou met de prijs van die krengen?

Alle antwoorden op deze vragen, de vraag der vragen en natuurlijk de tweets zullen bij deze worden beantwoord in een nieuwe editie van Brievenmaandaag met vragen over next-gen consoles en THQ. Ook een vraag of opmerking? Blijf je vragen sturen naar redactie@gamekings.tv of tweet met #gamekings of #brievenmaandag. Oh ja: Sjon maakt ook nog even een cameo, die hem bijna het leven kost. Sensatie!

Vragen over next-gen consoles en de zin van het leven

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch