Menu Premium
Loading...

Vooruitblik 2013

12/01/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het jaar 2012 was natuurlijk een prachtig gamejaar. Er verschenen veel nieuwe IP’s op de markt waardoor er een frisse wind door de gamesindustrie heen blies. Gaat het 2013 lukken om hier nog overheen te gaan? Of is het jaar gedoemd te floppen? JJ en Skate werpen een blik in de nabije toekomst van de gamesindustrie in deze vooruitblik 2013.

Er zijn veel games waar we dit jaar naar uitkijken. Zoals de reboot van Tomb Raider, die veel grittier en duisterder is dan alle voorgaande delen. Of The Last of Us, het nieuwe parade paardje van Naughty Dog waarin je echt moet zien te overleven. Een andere survival game waar velen naar uitkijken is Dead Space 3, al zit in deze game een stuk meer actie.

Toch is de hype het grootste rond Grand Theft Auto V. Toen er één screenshot van deze game verscheen, was iedereen in rep en roer. Na de trailer waren velen onder de indruk, toch moet je wachten tot mei voordat je met de game aan de slag kan.

Maar het zijn niet alleen de games die 2013 interessant maken. Waarschijnlijk het leukste nieuws van dit jaar is dat waarschijnnlijk de nieuwe PlayStation en Xbox het daglicht gaan zien. Al kunnen we daar alleen maar over speculeren, want de precieze data van de releases van de consoles weet nog niemand.

Ook komen dit jaar andere consoles op de markt als de Ouya, de GameStick, Project Shield en de Steam Box. Of er überhaupt een publiek is voor deze hardware moet nog blijken, maar ze maken 2013 wel een interessant gamejaar.

Wat de drie games zijn die we op de redactie gespannen zullen volgen, hoor je tenslotte ook nog in deze Vooruitblik 2013.

Vooruitblik 2013

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch