Menu Premium
Loading...

25 sterke verhalen over de E3 van de Youngbloods

11/06/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als je deze tekst leest, (en de kans daarop is niet groot, dat weten we ook wel, we tikken deze stukjes elke dag voor Jan Lul), hadden Daan, Jelle, Koos met hun reet op de E3 in Los Angeles gezeten. Waarschijnlijk fysiek goed naar de kloten, want donderdag was laatste dag van de E3 geweest. Als ie door was gegaan. En dat ging de beurs dus niet. En we weten ook waarom. Daar willen we geen woord meer vuil aan maken. Het is wat het is. Maar we zitten hier op kantoor wel met drie gasten die de hele dag met een sip gezicht rond lopen. Als klein goedmakertje bedacht JJ daarom 25 vragen over hun afgelaste trip en de E3 in het algemeen. Opdat ze eventjes met hun hoofd in Californische sferen konden geraken.

25 vragen omdat er 25 edities van de E3 zijn geweest

“Maar waarom 25 vragen” horen we jullie roepen. “Waarom niet 15 of 30?” Het antwoord is erg simpel. De eerste E3 werd in 1995 gehouden. En de laatste in 2019. Tel ze bij elkaar op (en ja, we tellen die twee rare edities van 2007 en 2008 ook mee), dan heb je 25 edities. Ergo 25 vragen. JJ had ze vrij snel bij elkaar. En sommige vragen leveren mogelijk nieuwe inzichten op achter alle content die deze drie mannen in de twee jaren dat ze gingen, hebben gemaakt. En die ze mogelijk hadden willen maken.

Is Los Angeles de perfecte stad voor een gamebeurs?

25 vragen dus. Bijvoorbeeld of LA de perfecte stad voor de E3 is/was? Hebben ze wel eens een afspraak gehad die 110% een waste of time was? Wie van de drie had altijd het meest last van het slaapgebrek? En wie het minst? En wat hoeven ze nu thank god niet te doorstaan doordat de E3 trip niet door gaat? En don’t worry, het is Gamekings, de drie nemen geen blad voor de mond. 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch