Menu Premium
Loading...

Voorspellingen 2021 deel 2: De E3, uitstel games, GTA VI & cloud gaming

16/01/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gisteren hebben jullie kunnen genieten van het eerste deel van onze voorspellingen voor 2021. In dat eerste deel heeft de redactie vooruitgekeken of 2021 een transitiejaar wordt, wanneer de PS5 weer te koop is, hoe hoog de verkoopcijfers van de Nintendo Switch gaan zijn, of CD Projekt Red zijn imago nog redt en of Game Pass nog succesvoller wordt. Erg lang hebben jullie niet hoeven wachten op het tweede deel. Want hier is hij dan. Dit is deel 2 van onze voorspellingen voor 2021.

Wordt GTA VI dan eindelijk aangekondigd?

Het is alweer bijna acht  jaar geleden dat GTA V uitkwam. In deze acht jaar hebben we GTA V mogen spelen op de PS3 en Xbox 360, toen op de PS4 en Xbox One, vervolgens op de PC en nu komt er ook nog eens een PS5- en Xbox Series X-versie uit. Ondertussen is er geen enkel nieuws over GTA VI. Wat denken de leden van de Gamekings redactie, wordt GTA VI dit jaar aangekondigd of net? En waarom denken ze dat? En hoe denken ze dat de game bekend gemaakt gaat worden?

Wordt 2021 het jaar van de uitstel?

Al sinds begin 2020 wordt het leven beïnvloed door het Coronavirus. Niet alleen ons privé leven, maar ook al het entertainment om ons heen lijdt er flink onder. Vele films en games werden van 2020 verplaatst naar 2021. Dat die games het daglicht in 2021 zullen zien, is echter geen garantie. de pandemie is er immers nog steeds. En kijk, Hogwarts Legacy is al uitgesteld naar 2022. Is dit een voorteken voor de rest van het jaar of valt dat erg mee? Wat verwachten de redactieleden? Wordt 2021 een jaar vol met uitstel? Of gaat 2021 ondanks alle ellende toch een van de toffere game-jaren worden? Benieuwd naar de antwoorden? De redactieleden delen al hun verwachtingen in deel 2 van de Gamekings voorspellingen voor 2021.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch