Menu Premium
Loading...

Voorspellingen 2021 deel 1: Hoe verloopt console wars & CD Projekt Red

15/01/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jaaaa, we zitten in de Fruitblik Weken. En na aantal terugblikken op vooruitblikken gaan we nu echt vooruitblikken. Zes leden van de redactie zijn gaan zitten om eens diep in hun persoonlijke glazen bol te kijken. En aan de hand van dat wat ze daar zien hun voorspellingen over 2021 te verkondigen. Wat zijn de verwachtingen voor 2021? Daar kom je achter in het eerste deel van de Gamekings voorspellingen van 2021.

Gaat 2021 een knallend gaming jaar worden?

Niet alles wat uit had moeten komen in 2020, is ook daadwerkelijk uitgekomen. Net zoals in de filmindustrie heeft Corona geleidt tot veel uitstellingen. En dan zou je denken dat die titels zouden moeten gaan leiden tot een vet 2021. Maar gaat dit ook daadwerkelijk zo zijn? Sterker nog, een paar dagen na het opnemen van dit item, viel het eerste slachtoffer van 2021 al: Hogwarts Legacy. Dus wat denken de redactieleden hoe 2021 worden de gamers gaat zijn? Een topjaar, of een transitie jaar met hier en daar een vette titel, maar grotendeels niks speciaals…

Een uitdagend jaar voor CD Projekt Red

CD Projekt Red is 2021 op een andere manier ingegaan dan dat zij in eerste instantie hadden gehoopt. Iedereen, waaronder CD Projekt Red zelf, had gehoopt 2020 af te sluiten met één van de vetste games ooit. In plaats daarvan sloten een groot aantal gamers het jaar af met een behoorlijk teleurstellende spel. In 2021 staat CD Projekt Red als klap op de vuurpijl ook aantal rechtszaken klaar. Hoe gaat 2021 worden voor CD Projekt Red? Zullen de rechtszaken hen teveel worden? Krijgen ze de console versie goed draaiende? Weten zij hun naam te zuiveren? Of is dit het begin van de ondergang van CD Projekt Red? Ook hier gaan de mannen hun voorspellingen op los laten. Ben jij benieuwd naar wat zij nog meer te zeggen hebben? Klik dan snel.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch