Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Voorspelling: Wat gaat Phil Spencer zeggen over toekomst Xbox?

13/02/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze week, wanneer weten we nog (steeds) niet, gaat Phil Spencer bekend maken wat de lijn gaat zijn voor Xbox in de toekomst. Wat mogelijk een zeer surrealistische bedoening kan worden als het klopt dat de geruchten die we vorige week hoorden, allemaal niet kloppen. Dan gaat ie dus een presentatie houden om te vertellen dat alles bij hetzelfde blijft. Nieuws dat er geen nieuws is. De kans dat dit echter gaat gebeuren is volgens ons echter klein. Het kan niet zo zijn dat alle geruchten op niets zijn gebaseerd. Er speelt zeker iets. Maar wat? Wat denken Boris, JJ en Koos dat Phil gaat vertellen? De drie heren buigen zich in deze video over zes mogelijke scenario’s.

Wat gaat Phil Spencer in de toekomst veranderen bij Xbox?

Waren het (sterk overtrokken) geruchten of zat er een kern van waarheid in alle verhalen die vorige week opdoken rond Xbox. Waar rook is, daar vind je doorgaans ook vuur. Een gezegde dat doorgaans wel opgang doet bij dit soort zaken. Anders zou je het bijkans een samenzwering kunnen noemen. Dan zouden meerdere bronnen, onafhankelijk van elkaar, melden dat er zaken (flink) gaan veranderen bij Xbox. Tel daarbij op het feit dat het niet goed met de verkoop van de console en (mogelijk) de groet van Game Pass. Wat denken Boris, JJ en Koos wat er ergens deze week door Phil Spencer bekend gaat worden gemaakt in de ‘business update’?

Van SP-games multiplatform tot aan einde Day One releases op Game Pass en geen hardware meer

Om de discussie wat te stroomlijnen, heeft JJ zes scenario’s opgesteld. Van een scenario waarin er eigenlijk helemaal niks veranderd tot aan een scenario waarin Spencer deze week aankondigt dat Microsoft stopt met Xbox en games. Van uiterste naar uiterste dus. Bij welk scenario verwachten de drie uiteindelijk dat Spencer uitkomt? Wat gaat er straks allemaal veranderen? Je krijgt het antwoord in deze video.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch