Menu Premium
Loading...

E3 2020 voorbeschouwing: “Dit gaat vreemdste GKE3 ooit worden”

02/06/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Alsof het Coronavirus al niet erg genoeg is, komen daar nu ook de (meer dan) terechte protesten in de VS bij. Niks blijft de ‘E3’ bespaard. In zoverre je überhaupt nog over een E3 kunt spreken. Door de lockdown was de fysieke beurs al maanden terug gecancelled. En daar hadden we ons inmiddels helemaal op ingesteld. Na weken nadenken en vergaderen, hadden we een fraai programma voor de komende zes weken opgezet. Er werd meer dan genoeg gestreamed door de publishers. Er kwamen genoeg aankondigingen aan. Oftewel, met ‘GKE3 2020’ kon het feest toch nog grotendeels doorgaan. En toen braken de onlusten uit in de VS en kon het hele schema weer in de prullenbak. Sony stelde zijn pers-event op 4 juni uit, EA deed dat met de launch van Madden 21 en andere partijen zullen mogelijk volgen.

‘Onduidelijkheid is een uitstekende reden om nog meer boven op het nieuws te gaan zitten

Hoe kun je hier nu nog een fatsoenlijke voorbeschouwing over maken? Nou, door gewoon te gaan zitten. Want ja, het is kut voor ons qua programmering dat alles door elkaar gehusseld wordt en er vooral veel onduidelijkheid is. Maar het is daarmee ook een ongekend spannende tijd geworden. Want Sony loopt nu nog meer vertraging op in hun pr proces. En dat kost ze. Hele marketing strategieën gaan weer op de schop. Terwijl ze net enigszins opnieuw opgetuigd waren na de lockdown. Onduidelijkheid is juist een reden om nog meer boven op het nieuws te gaan zitten. En dat doen we.

Hoe pakken PlayStation, Xbox, EA, Ubisoft en anderen deze E3-loze periode aan?

JJ en Koos nemen een aantal belangrijke momenten in de komende tijd met je door. Het PlayStation-event. Wanneer gaat dit gebeuren en wat zijn de verwachtingen? Nog laatste nieuws? Wat gaat Xbox de komende weken doen en waarom weten we nu nog geen datum voor de komende Inside Xbox in juni? Hoe pakken de events van EA, CD Project Red en Ubisoft uit in deze nieuwe vorm? En wat doen al die andere publishers? Hoe brengen zij hun games onder de aandacht van de gamers? Zie dit als de officiële aftrap van GKE3. Het wordt een lastige periode voor ons met al die ellende. Maar we gaan het doen. Voor jullie en met jullie!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch