Menu Premium
Loading...

Deze Week bij GK met de GKE3 maand, PC-weekend en PlayStation 5

01/06/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Man, man, man, wat een weekje belooft dit te gaan worden. Voor ons, omdat er flink wat werk te doen valt. En voor jullie, omdat er flink wat te bekijken en beluisteren gaat zijn op de site en op Twitch. Maar we zeggen er meteen bij, ondanks de drukte: “wat hebben we een fucking zin aan deze week”. Het is namelijk het begin van anderhalve maand (GK)E3 madness op de site. We gaan deze week ook voor het eerst echt zien hoe de games op de PlayStation 5 er uit zien.En we hebben in samenwerking met Asus ROG een PC Weekend voor je klaar staan. Pure verwennerij toch…

Zes weken vol met GKE3 content. PlayStation 5 trapt af

Deze week droppen we het schema voor de komende zes weken op de site. Zodat je weet welke E3-gerelateerde content je allemaal kunt verwachten. Mocht je nog willen weten waarom we kiezen voor deze wat meer uitgesmeerde aanpak, dan kun je het beste het ‘uitleg-item’ van afgelopen zondag bekijken. Het E3 feest gaat in ieder geval deze week van start. Met onder andere een voorbeschouwing, een item én de stream over het online PlayStation 5-event. Ook gaat Daan zijn edit kunsten loslaten op uren en uren aan beeld van de afgelopen E3’s. Om de old scool vibe er lekker in te houden.

Long weekend vol PC-items

En dan is er het PC Weekend. Als kers op de slagroomtaart. We serveren je drie video’s plus een stream die alle vier compleet draaien om, wat volgens velen, hét ultieme gaming platform is. En de game die we gaan streamen is de remaster van de befaamde Command & Conquer serie. Exact op het embargo-tijdstip. En wie wil er niet een stevige dosis nostalgie opsnuiven. En dit is nog lang niet alles. JJ vertelt je in dit wekelijkse item de complete lineup voor de komende zeven dagen.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch