Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Videogames testen bij Gamekings: Fun en werk tegelijk

29/07/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tijdens de Gamekings Zomer Weken, die duren van 17 juli tot en met 1 september, gaan we jou elke week op een of meerdere ‘zomer podcast(s)’ trakteren. We zetten ‘podcast’ bewust tussen haakjes omdat het een video voor de Premium Bazen betreft, die gemaakt is om naar te luisteren. Wij gaan er namelijk vanuit dat je een heerlijke zomer gaat beleven. Een zomer waarin je er veel op uit trekt met vrienden, partner, familie en/of kids. Een tijd waarin je veel buiten bent, dingen bezoekt, in de tuin of op het strand ligt, wandelt of fietst of andere dingen doet die niet in jouw woning zelf plaatsvinden. Dat doen wij ook. En juist dan is het fijn om af en toe naar iets tofs te kunnen luisteren. En daar gaan wij voor zorgen. Vandaag is het tijd voor de vierde zomerse podcast. JJ, Koos en  Shelly bespreken het testen van videogames.

Videogames testen is soms een stevige klus

Duizenden spellen hebben we in de ruim 20 jaar dat we bij Gamekings content over videogames maken, getest. Dat moet bij elkaar tienduizenden, misschien wel honderdduizenden uren hebben ‘ gekost’.  Maar daar hebben we geen problemen mee. Nu niet, nooit niet. Games testen is iets wat we graag doen. Maar het is niet hetzelfde als games voor fun spelen, zoals jullie dat thuis doen. Het kan werk zijn, soms zelfs ronduit hard werk. JJ, Koos en Shelly doen een boekje open over hun test-carrière. Hoe testen ze games en waar letten ze op? Spelen ze een game anders als ze het zelfde spel voor de lol spelen? Willen ze elke game testen? Hoeveel games kunnen ze testen per week? Op al deze vragen krijg je een antwoord in deze openhartige  zomer podcast.

Worden we beïnvloed bij het testen van spellen?

En zo zijn er nog vele andere vragen die jullie mogelijk willen stellen. Worden we wel eens beïnvloed bij het reviewen van games? Zo ja, hoe gaat dat dan in zijn werk? En krijgen we achteraf wel eens beef met een publisher als ze het niet eens zijn met een review? Shelly heeft daarop uiteraard een perfecte invalshoek omdat ze zowel werk als recensent als ook pr heeft gedaan. Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig voor een puike podcast.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch