Menu Premium
Loading...

Vampire: The Masquerade Swansong Review – Kopen, budgetbak of slopen?

25/05/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een schaduwwereld vol vampieren bestaat natuurlijk niet. Of misschien toch wel? Die bloedzuigers lopen in ieder geval in grote getale rond in de game Vampire: The Masquerade Swansong. Het is een game waarin je als drie verschillende vampieren kunt spelen. Ieder heeft zijn eigen verhaal en eigen keuzes die hij / zij moet maken. Daan & Shanna hebben beide als bloeddorstige night creatures door Boston mogen dwalen. Hoe was het voor hen om als vampier te spelen? Je hoort het in de review van Vampire: The Masquerade Swansong.

Het lot van Boston Camarilla

In Vampire: The Masquerade Swansong draait het zoals een goed RPG betaamd, vooral om het verhaal. Elke keuze die je maakt heeft impact op jouw eigen karakter, Boston en de organisatie Camarilla. Camarilla is een vampieren organisatie in de wereld van Vampire: The Masquerade. De organisatie zit sinds er een nieuwe prins is, zwaar in de problemen. Niemand mag weten van het bestaan van de vampieren die ‘s nachts actief zijn. Er gaan zelfs geruchten rond over moord, machtsstrijd en complotten. Jij hebt de taak gekregen om een einde te maken aan deze aanval op de vampieren. Is dat een uitdagende en toffe taak?

Detective spelen en keuzes maken

We hebben dit soort games al eerder voorbij zien komen. Denk bijvoorbeeld aan Detroid: Become Human. Een game  waarbij het lot van jouw soortgenoten ook in jouw handen ligt. Je treedt als vampier in de voetstappen van een detective, onderzoekt wat er is gebeurd en ondervraagt vervolgens de omgeving. Let wel op, je bent nog steeds een vampier en dus heb je altijd honger naar bloed. Hoe wordt dit gegeven toegepast in de game? Voelt de game vernieuwend aan? Is deze game de volledige prijs van 60 euro waard? Of kun je beter wachten totdat de game in de aanbieding is? Of behoort het zelfs in de prullenbak? Je ziet en hoort het allemaal van Daan & Shanna in de  van Vampire: The Masquerade Swansong review.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch