Menu Premium
Loading...

Detroit: Become Human Review. Een grauw toekomstbeeld

26/05/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na de uitgebreide preview van Skate is Detroit: Become Human eindelijk uit. Het is al weer even geleden dat Quantic Dream met hun techdemo van Kara kwam. Inmiddels is Kara helemaal uitgewerkt tot een volledige character. Een van de drie speelbare characters in het nieuwe interactieve verhaal van de pen van David Cage. Er zijn veel mensen op de redactie die Heavy Rain en Beyond Two Souls verschrikkelijk vonden. Gelukkig hadden Skate en Kevin wel zin in de game en hebben ze een uitgebreide review voor jullie gemaakt! Check nu: Detroit: Become Human Review. Een grauw toekomstbeeld!

Is het een vet verhaal?

Een interactieve film valt of staat natuurlijk bij een vet verhaal. De setting van Detroit: Become Human speelt zich af in de nabije toekomst waar androids overal in de wereld te vinden zijn. Je kan ze gebruiken voor huishoudelijk werk, maar ze hebben ook veel ander werk ingenomen in de wereld. Niet iedereen is het daar mee eens natuurlijk, dus de androids krijgen zeker niet overal een warm onthaal. Je speelt in de game met drie characters, respectievelijk Kara, Markus en Connor. Alle drie zijn het androids in een andere situatie. Kara doet het huishouden bij een gezin. Markus doet de thuiszorg voor een oude man en Connor is een geavanceerd politiemodel. Alle personages doorlopen hun eigen verhaal en zetten de wereld neer van Detroit: Become Human.

Qua gameplay lijkt het erg op de voorgaande Quantic Dream games. Je hebt als speler interactie met de wereld door quick time events en je keuzes hebben vergaande gevolgen voor het verhaal. Zoals je gezien hebt in de vrijdagmiddag stream is de game niet voor iedereen. Zeker Jelle niet. Wat vinden jullie? Is dit een vet verhaal en echt een game? Een interactief verhaal dat verpest wordt door QTE’s? Of iets er tussenin? Laat het weten in de comments!

Let op: vanaf 10:28 in de review is er een grote spoiler te zien. Als je de game compleet blind wil doorlopen, kun je vanaf dat moment beter even 10 seconden wegkijken.

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch