Menu Premium
Loading...

Valorant preview – Maakt de game van Riot de hype waar?

14/05/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

‘Het heeft even mogen duren, maar dan heb je ook wat’ zeggen ze wel eens. Wij hebben dan eindelijk onze keys binnen voor de gewilde beta van Valorant.  Skate en Tom zijn de afgelopen dagen stevig aan de gang gegaan met deze nieuwe Shooter van RIOT games. In deze video hoor je of de game volgens ons past bij de hype die er momenteel rondom de game hangt.

Wat is Valorant nou eigenlijk?

Lang riepen mensen dat Valorant niet veel meer was dan een soort van funny twist op het principe van Overwatch. Maar daar komen velen inmiddels wel een beetje van op terug. De game krijgt steeds meer de vorm van een serieuze nieuwe speler binnen de esports wereld. Natuurlijk moet het nog blijken of ook daadwerkelijk een speler gaat worden, maar een hoge skill ceiling blijkt zeker in de game te zitten. Door de verschillende schietpatronen die de wapens met zich mee dragen. Maar ook de verschillende hero’s blijken heel waardevol te zijn aangezien de meeste gericht zijn op het vergaren en verduisteren van informatie die op de map beschikbaar is. Of als deze verschillende uitgangspunten genoeg zijn om spelers echt aan zich te binden, is nu de vraag. Eentje waar je antwoord op krijgt in dit item.

Keys, keys en nog eens keys

De afgelopen weken was het enige dat je zag op de Twitch frontpage, tientallen streams waar de Valorant drops aanstonden. Alleen zo was het mogelijk voor kijkers om een Beta Key binnen te hengelen. Dit was voor RIOT de beste marketing strategie die er was en eentje die ook uitstekend werkte voor hun andere game, League of Legends. Ze wisten de hype met behulp van de schaarste goed op te pompen. En Tom en Skate mogen nu gaan bepalen of die hype enigszins te rechtvaardigen valt.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch