Menu Premium
Loading...

Uncharted 4: A Thief’s End Review

10/05/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vandaag komt Uncharted 4: A Thief’s End uit en dus hebben wij een verse review voor jou klaar staan op de vroege morgen! Shelly en Boris zijn de afgelopen week aan de slag gegaan met de nieuwste game van Naughty Dog en hebben je een hoop te vertellen in deze Uncharted 4: A Thief’s End review!

Het vierde deel van de Uncharted-serie wordt al geruime tijd door menig PlayStation-fan op de voet gevolgd en vandaag is het dan zover! Uncharted is een franchise die draait om Nathan Drake, een lompe en grappige avonturier die op niets minder uit is dan schatten; grote, waardevolle schatten. A Thief’s End is het laatste deel uit serie, als we ontwikkelaar Naughty Dog moeten geloven. In dit vierde deel gaat Nathan met zijn welbekende companions op zoek naar de grootste schat.

Ben jij benieuwd of de game aan de torenhoge verwachtingen heeft weten te voldoen? Of ben je benieuwd wat Shelly en Boris te melden hebben over het nieuwste deel? Check dan deze review van Uncharted 4: A Thief’s End review en laat je mening achter in de comments!

Deze review bevat kleine spoilers over het verhaal. Mocht je nog helemaal niks willen weten over het verhaal in Uncharted 4: A Thief’s Ends speel de game dan eerst en kom daarna terug voor de review :)

Uncharted 4: A Thief's End Review

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch