Menu Premium
Loading...

Je gelooft je ogen niet: de ultieme Nintendo verzameling Part 1

31/03/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ga er maar eens goed voor klaar zitten, want dit zijn echt de items die alleen met Premium gemaakt kunnen worden. Items die iets laten zien wat je nergens ander nog hebt gezien. Items die spraakmakend zijn en een verhaal brengen die elke gamer zal interesseren, ongeacht of je nu een Nintendo-fan bent of niet. En dit is er zo eentje. Check Je gelooft je ogen niet: de ultieme Nintendo-verzameling Part 1!

De 24 karaats gouden Wii van Koninging Elizabeth

In de zoektocht naar mooie, interessante en vooral aparte content voor de Nintendo Week stuitte JJ na uren googlen met verschillende zoektermen op een Nederlandse jongen die een paar foto’s online had staan van zijn verzameling Nintendo hardware. En JJ’s ogen vielen bijna uit zijn oogkas. Want we hebben het hier niet over een een stuk of dertig apparaatjes in een glazen vitrine. Dit was een complete kamer vol met de meest prachtige en zeldzame versies die ooit door Nintendo zijn uitgebracht. Want wie heeft er nu een 24-karaats gouden Wii thuis staan die bedoeld was voor Koninigin Elizabeth? Niemand, op deze Donny F. na dan, want er is maar één versie van. Hebben we je interesse nu gewekt om dit item te gaan bekijken…

Complete verzameling in vijf jaar bijeen gesprokkeld

In het eerste deel gaan Kevin en Koos de handheld collectie van Donny bekijken. En die gaat, zoal we al eerder aangaven, dus ietsiepietsie verder dan de Gameboy Advance netjes op een rij in alle beschikbare kleuren. De meeste obscure versies werden tevoorschijn getoverd en Kevin en Koos wisten niet wat ze meemaakten. Het was alsof twee kinderen in een snoepwinkel aan het rondwandelen waren. En we zijn bang dat jullie exact hetzelfde gaan voelen als je dit eerste deel over de ultieme Nintendo-verzameling bekijkt. Morgen hebben we deel 2 voor je klaar staan. Dan checken we alle consoles die Donny heeft verzameld.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch