Menu Premium
Loading...

Je gelooft je ogen niet: de ultieme Nintendo verzameling Part 2

01/04/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ga er opnieuwe maar weer goed voor klaar zitten, want dit zijn echt de items die alleen met Premium gemaakt kunnen worden. Items die iets laten zien wat je nergens ander nog hebt gezien. Items die spraakmakend zijn en een verhaal brengen die elke gamer zal interesseren, ongeacht of je nu een Nintendo-fan bent of niet. En dit is er zo eentje. Check Je gelooft je ogen niet: de ultieme Nintendo verzameling Part 2!

De 24 karaats gouden Wii van Koninging Elizabeth

In de zoektocht naar mooie, interessante en vooral aparte content voor de Nintendo Week stuitte JJ na uren googlen met verschillende zoektermen op een Nederlandse jongen die een paar foto’s online had staan van zijn verzameling Nintendo hardware. En JJ’s ogen vielen bijna uit zijn oogkas. Want we hebben het hier niet over een een stuk of dertig apparaatjes in een glazen vitrine. Dit was een complete kamer vol met de meest prachtige en zeldzame versies die ooit door Nintendo zijn uitgebracht. Want wie heeft er nu een 24-karaats gouden Wii thuis staan die bedoeld was voor Koninigin Elizabeth? Niemand, op deze Donny F. na dan, want er is maar één versie van. Hebben we je interesse nu gewekt om dit item te gaan bekijken…

Complete verzameling in vijf jaar bijeen gesprokkeld

In het tweede deel gaan Kevin en Koos de console collectie van Donny bekijken. En die is zo mogelijk nog indrukwekkender dan de handheld collectie. Ook hier werden weer de meeste obscure versies tevoorschijn getoverd met als gevolg dat Kevin en Koos af en toe moeite hadden om nog wat te zinnigs zeggen. Zo stomverbaasd waren ze over al die pracht en praal. Net als bij het eerste deel weten we daarom zeker dat jullie exact hetzelfde gaan voelen als de twee heren. Veel plezier daarom met het tweede deel over de ultieme Nintendo-verzameling. Een verzameling die je waarschijnlijk niet op veel andere plekken in de wereld gaat tegenkomen.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch