Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Uitslagen polls: wat verwacht de Gamekings-community van 2021

23/01/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wij zijn de afgelopen dagen druk bezig geweest met het vooruitblikken op 2021. Vorige week is de redactie stevig los gegaan op 10 stellingen die onze lieftallige hoofdredacteur JJ op had gesteld. En toen was het de beurt aan jullie. De mensen die onze socials in de gaten hebben gehouden, hebben de post met daarin een link naar een enquête voorbij zien komen. En nu is het de beurt aan jullie om in de glazen bol te kijken. Wordt GTA VI dit jaar aangekondigd? Hoe gaat 2021 verlopen voor CD Projekt Red? Jelle en Koos bekijken jullie voorspellingen en geven daar vanzelfsprekend een gekruide mening over.

Wordt GTA VI dan eindelijk aangekondigd in 2021?

Het is alweer bijna acht jaar geleden dat GTA V uitkwam op de Xbox 360 en de PS3. Nu, acht jaar later dus, is de game verschenen op de PS4, Xbox One, PC en komt de game later dit jaar ook nog eens naar de PS5 en Xbox Series X toe. Kassa! Met deze next-gen versie van GTA V op komst, kun je jezelf de vraag dus stellen of GTA VI dit jaar überhaupt wel aangekondigd wordt. Bij ons op de redactie waren er een aantal mensen die wel een aankondiging verwachten, en een aantal niet. Beetje fifty fifty. Maar wat denken jullie? Zien we de eerste teaser of trailer van GTA VI dit jaar?

Hoe tof wordt het gaming jaar 2021?

Vanwege het Coronavirus verkeert de gehele wereld in chaos. Hoewel we langzaam aan allemaal aan de vaccinatie gaan, betekent dat niet perse dat 2021 automatisch een beter film- en game jaar wordt. Met titels zoals Horizon Forbidden West, Resident Evil Village en Halo Infinite kan 2021 een veelbelovend jaar worden. Maar komen ze allemaal uit. En wat wordt uitgesteld. En wat is echt baanbrekend en innovatief. Hoe groot percentage van jullie verwacht dat 2021 een overgangsjaar zal worden met vooral veel middelmaat? En hoeveel procent van jullie denken dat 2021 veelvuldig geconfronteerd gaat wordt met de uitstel van een game? Er zijn een aantal interessante resultaten uitgekomen. En Jelle en Koos gaan hier op reageren.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch