Menu Premium
Loading...

Ubisoft Forward nabeschouwing: Far Cry 6 & Assassin’s Creed Valhalla

13/07/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Net als veel andere publishers besloot ook Ubisoft om het eerste E3-loze jaar sinds 25 jaar te omlijsten met een online presentatie. Geheel op eigen kracht en dus niet als onderdeel van een livestream van een mediapartner. Het event heette Ubisoft Forward en vond zondagavond om 21:00 uur plaats. Tijdens de E3 is dat een hele normale tijd als hun persconferentie tussen de andere grote jongens in zit. Maar zo helemaal alleen op het einde van een weekend, dat voelde even apart. Maar we zijn pro’s en dus gingen we er voor zitten en keken we de online presentatie van Ubisoft met volle bak interesse.

‘Alles was al zo’n beetje gelekt

Zoals zo vaak bij Ubisoft werd ook deze persconferentie net als die van vorig jaar geteisterd door leaks. Wat dat betreft zou je kunnen zeggen dat Ubisoft zo dicht mogelijk bij de werkelijkheid wou blijven. Vooraf wisten we dus al dat we de nieuwe battle royale game Hyper Scape zouden zien, we gingen een flink stuk gameplay van Assassin’s Creed Valhalla bekijken en we wisten (helaas) dat we verrast zouden worden door de aankondiging van Far Cry 6. Met wie weet wel de terugkomst van Vaas…

Far Cry 6 als grote uitsmijter

Maar was er meer? De show duurde in haar totaliteit namelijk drie kwartier. En het zou toch niet zo zijn dat bovengenoemde drie games elk een kwartier ‘speeltijd’ zouden krijgen? En in dat geval zouden er toch nog wel een paar verrassingen voor ons in petto staan? Misschien beelden van Skull & Bones of Beyond Good & Evil 2? Skate en JJ hebben zondag avond vol aandacht de presentatie bekeken en geven in deze nabeschouwing hun mening over de games die werden getoond en het event in zijn totaliteit. En natuurlijk melden ze beiden ook wat voor hen de game van de show was.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch