Menu Premium
Loading...

Hyper Scape Preview: “Battle Royale on steroids”

12/07/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ja hoor daar is er weer één, een BR oftewel een Battle Royale game. De BR hype is zeker nog niet over met games als Warzone en Fortnite en daar wil Ubisoft ook een slaatje uit slaan. Daarom komt Ubi met hun eigen BR game Hyper Scape! Hyper Scape heeft een hoop nieuwe dingen aan de standaard BR formule toegevoegd om de game fris en snel te houden. Maar is het genoeg om het BR publiek aan zich te binden? Dit en meer bespreken Tom en JJ in deze preview van Hyper Scape.

Warzone, Fortnite, PUBG, Apex Legends of Hyper Scape?

Wat begon als een film uit 2000 genaamd Battle Royale is het nu uitgegroeid tot één van de populairst subgenres in gaming. Van een ARMA 2 mod tot aan standalone Call of Duty, heel veel gamedevelopers hebben hun handen gebrand aan een Battle Royale game. Het grootste succes in het BR genre is natuurlijk Fortnite met hun BR modus die zo populair is dat het gaming heeft ontstijgt. Nu komt Ubisoft ook met een Battle Royale game maar is deze game uniek genoeg om zijn eigen plek in het BR wereldje te veroveren? Of zien we door het BR bos de Battle Royale games niet meer?

Hacks in een virtuele stad

Maar wat maakt Hyper Scape uniek hoor ik je denken? Hyper Scape is een Battle Royale game die contante actie belooft dit door constant te looten te belonen en met het toevoegen van unieke abilities waarmee je je creativiteit in de gevechten kwijt kan. Alle voorgaande Battle Royale hadden een variatie op de cirkel des doods maar Hyper Scape heeft dat niet. De game speelt zich af in een digitale stad die district voor district langzamerhand verdwijnt. Al deze elementen moet er voor zorgen dat Hyper Scape de arenashooter variant moet zijn op een Battle Royale game.

Hyper Scape is de afgelopen week in beta geweest met de welbekende twitchdrops methode dus natuurlijk heeft Tom weer een code gevangen. Hij heeft de game gespeeld en hij ervan vond bespreekt hij in dit item met JJ. Is dit de nieuwste rage of gewoon weer een Battle Royale project? Je hoort het in dit item.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch