Menu Premium
Loading...

Trek to Yomi Review – Kopen, budgetbak of slopen?

11/05/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

JJ en Skate gaan het in deze video hebben over een wel heel bijzonder indie game. Het spel is in zwart en wit en is net een week uit. We hebben het over Trek to Yomi. In deze video vind je onze mening. De uitgebreide Review stond al eerder online. Is dit een van de betere indie games van het moment? Kan het zelfs de vergelijking aan met een Triple A productie? Heeft het spel de harten van de twee heren weten te veroveren? Hoe zit het met het verhaal en gameplay? Zijn die beide van gelijk niveau? Verder krijg je natuurlijk het antwoord op de vraag: Kopen, budgetbak of slopen? Je gaat er allemaal achter komen in de review van Trek to Yomi.

Het verhaal van Trek to Yomi in de Review

In Trek To Yomi speel je als Hiroki. Je begint tijdens de game als kind dat een training krijgt van zijn wijze leermeester. En dan breekt de hel los. De training wordt namelijk plotseling onderbroken als vijanden de stad aanvallen. En na het sneuvelen van jouw mentor en de vernietiging van de stad is het aan jou om de stad te heroveren. Dit is het begin van een waanzinnig avontuur. Toch? Of valt het wel mee en ziet de game er enkel fraai uit, maar brengt het (te) weinig gameplay? JJ en Skate gaan het je vertellen.

Kopen, budgetbak of slopen?

Is het onze heren gelukt om de game uit te spelen? Hoe was hun avontuur? Vonden ze het vet? Of kwam de game nooit op stoom? Gaan de twee het spel aanraden? Of geven ze aan dat je moet wachten tot de titel in de budgetbak ligt. Of is het er een voor de sloop? Dat is precies waar je achter gaat komen in deze review van Trek to Yomi.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch