Menu Premium
Loading...

Trek to Yomi Preview: ‘Een vette en originele indie-game’

25/03/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een gloednieuwe preview, met vandaag Trek to Yomi in de spotlight. Je hebt er vast wel eens één gezien, een klassieke zwart-witte samoerai film. Ben jij daar een groot fan van? Let dan goed op. Want dit jaar kan je rekenen op de release van Trek to Yomi. Een unieke 2D samoerai platformer die zich afspeeld in een duistere  zwart-wit wereld. Jelle heeft de game voor een gedeelte mogen spelen en gaat het samen met Skate hebben over zijn ervaring als virtuele samoerai. Ben jij benieuwd naar deze game? Check dan de preview van Trek to Yomi.

De wraak van samoerai Hiroki

In Trek To Yomi speel je als Hiroki. Je begint met een training met je mentor, maar die wordt plotseling onderbroken als vijanden de stad aanvallen. Jouw mentor stopt de training en zoekt het gevaar op. Hij vertelt Hiroki daarbij dat hij moet blijven waar hij staat. Natuurlijk luister je daar niet naar, jouw stad is immers in gevaar! Hiroki treft zijn mentor vervolgens stervend aan en belooft hem dat hij zijn stad en zijn dierbaren koste wat het kost zal beschermen tegen alle bedreigingen. Nu begint de actie. Je reist veel verschillende plekken af en er is genoeg ruimte voor exploration. Overal staan vijanden klaar, kan jij ze allemaal stuk voor stuk verslaan?

Wat kunnen we nog meer verwachten?

De game is nog niet volledig uit. Op dit moment hebben slechts de mensen met een code toegang tot een demo van de game. De datum van de release is ook nog niet bekend, wel weten we dat het ergens dit jaar gaat zijn. We kunnen in ieder geval rekenen op nieuwe gevechten en mooie omgevingen. Vond Jelle de demo cool? Wat hopen Jelle & Skate nog te zien in de volledige release van de game? Hoelang zal het uiteindelijke verhaal duren? Je hoort en ziet het allemaal in de preview van Trek to Yomi.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch