Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Trailer Trash over Black Lotus, Neo Berlin, Godfist & The Muppets Mayhem

20/04/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hoogste tijd om een aantal trailers te checken. Welke trailers vinden we vet en kijken we dus uit en welke trailers vinden we om niet doorheen te komen en drukken we daarom snel weg? Dat is de insteek Trailer Trash. En dus kun jij nu vanuit jouw luie (kantoor) stoel kijken naar twaalf verse trailers. Kijken met een spanningsboog, want het is bij elke video afwachten of de drie achter de desk de boel wegdrukken of niet. Vandaag zitten Huey, Jelle & Koos met hun handjes gespannen boven de drie knalrode buzzers. We hebben twaalf trailers op de lijst staan die óf keihard gaan sneuvelen óf helemaal tot aan de credits uitgekeken worden. Van game trailers tot aan film trailers, van de film Black Lotus met onze eigen kickbokser Rico Verhoeven in de hoofdrol tot aan de games als Godfist & Trepang 2. Ze komen allemaal aan je voorbij. Hoeveel trailers worden er dit keer gespaard? Hoeveel drukken ze er weg? Kom erachter in deze nieuwe editie van Trailer Trash.

Van Black Lotus en Godfist tot The Muppets Mayhem

We hadden natuurlijk al lang in de tuin moeten zitten, maar het wil maar geen lente worden. En dus heb je nog steeds een legitiem excuus om lekker films en series te kijken of de console of PC te laten snorren (bij mooi weer overigens ook hoor). Deze editie van Trailer Trash komt daarom geheid van pas. Wat vinden de drie heren van de trailers van de games Sunken Land en Neo Berlin? Bevalt de trailer van Extraction, The Crater en The Muppets Mayhem hen? Het antwoord krijg je zodra je op de Play buzzer drukt.

Alle trailers netjes op een rij

Omdat smaken verschillen en jullie bepaalde trailers, anders dan ons, wel willen zien, staan hier alle clips die we hebben bekeken op een rij.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch