Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Trailer Trash met Stray Souls, Blackberry & No Hard Feelings

22/03/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dit keer trakteren we de kijkers op woensdag een verse editie van Trailer Trash. Relaxed vanuit de luie (kantoor) stoel kun je kijken naar dertien nieuwe trailers. Kijken met een spanningsboog, want het is bij elke video afwachten of het weggedrukt wordt of niet. Vandaag zitten Jasper, Jelle & Skate achter de desk met de drie knalrode buzzers. We hebben dus dertien trailers op de lijst staan die óf keihard weg gedrukt gaan worden óf helemaal tot aan de credits uitgekeken. Wat in dat laatste geval betekent dat de heren het een vette trailer vonden. Van game trailers tot aan film trailers, van de film Blackberry tot aan de games Stary Souls en Merge Mansion. Ze komen allemaal voorbij. Hoeveel trailers worden er dit keer gespaard? Hoeveel drukken ze er weg? Kom erachter in deze nieuwe editie van Trailer Trash.

Van No Hard Feelings tot Blackberry & Atlas Fallen

Het weer buiten is nog steeds niet echt om over naar huis te typen. En dus heb je een legit excuus om lekker films en series te kijken of de console of PC aan te slingeren. Mogelijk komt deze editie van Trailer Trash dus op het juiste moment? Wie weet zit er wat fraais voor je bij. Wat vinden de drie van de Blackberry film, ooit een telefoon die iedereen bij Gamekings had? Bevalt de trailer van Ghosted, Meet your Maker en Wordless hen? Het antwoord krijg je zodra je op de Play buzzer drukt.

Alle trailers netjes op een rij

Omdat smaken verschillen en jullie bepaalde trailers, anders dan ons, wel willen zien, staan hier alle clips die we hebben bekeken op een rij.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch