Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Trailer Trash met Troll, The Last of Us & Avatar The Way of the Water

17/11/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

We serveren je, lekker midden in de week, een verse editie van Trailer Trash. Gewoon omdat het kan. Zodat je even lekker onderuit gezakt in de bank of op je bureaustoel of gaming chair kunt kijken naar een twaalftal nieuwe trailers. En dan maar afwachten of de heren van dienst, Boris, Huey en Skate ze uitzitten of ze r├╝cksichtslos wegdrukken. En dat doen de drie met de inmiddels befaamde rode buzzers. We hebben dus twaalf op de lijst staan die de spannende uitdaging aan gaan. Van game trailers tot aan film en serie trailers, van Avatar the Way of the Water tot The Last of Us het zit allemaal in deze editie. Hoeveel trailers halen de finish dit keer? Kom erachter in deze nieuwe editie van Trailer Trash.

Wordt de Last of Us weggedrukt door twee man?

Een van de trailers die we bekijken is die van The Last of Us. De gelijknamige TV-serie welteverstaan. Boris zit bij deze editie van Trailer Trash en heeft het niet zo op de games. Grote kans dat hij het dus wegdrukt. Maar er zijn twee stemmen nodig om een trailer tot stoppen te brengen. Gaan Skate en Huey hem die tweede stem bezorgen? Of kijken zij wat meer nuchter tegen deze materie aan? En hoe zit het met de Avatar-film? Kunnen ze hun eigen smaak inhouden om objectief naar de kwaliteit van de clip te kijken of is dat niet hoe deze drie rollen? Spanning en sensatie alom dus.

Alle trailers op een rij

Mocht je het niet met ons eens zijn en een abrupt weg gedrukte trailer wel willen uitkijken? Of vind je een trailer zo vet dat je hem nog een keer wilt zien, zonder dat gelul van ons er door heen? Dan staan ze hieronder netjes gelinkt en wel voor je op een rij.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch