Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Trailer Trash met Three Thousand Years of Longing, The Deer King & Multiversus

28/05/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je kunt het weekend niet beter starten dan met een nieuwe editie van Trailer Trash. Lekker onderuit gezakt kijken naar een aantal nieuwe trailers en kijken of ze gebashed worden of niet. Vandaag zitten Daan, Jelle & Shanna aan tafel met drie, inmiddels befaamde rode luidruchtige buzzers. We hebben dit keer 11 trailers op de lijst staan die of keihard weg gedrukt worden of helemaal uitgekeken worden. Van game trailers tot aan film trailers, ze zitten allemaal in Trailer Trash. Hoeveel trailers worden er dit keer gespaard? Kom erachter in deze nieuwe editie van Trailer Trash.

Three Thousand Years met Idris Elba

Als je altijd al Idris Elba met elven oren hebt zien willen spelen, hebben we dé perfecte film voor jou. In Three Thousand Years speelt Idris Elba een Djinn. Je hebt vast wel van de term ‘Djinn’ gehoord. Het zijn wezens in een olielamp die drie wensen kunnen laten uitkomen. Een vrouwelijke academicus weet de Djin uit de lamp te krijgen en moet drie wensen opdragen. Ze kent echter de waarschuwende verhalen over Djinns en vertrouwt hem niet. En dan volgt een typisch film geval: ze worden verliefd op elkaar…

Spelen als je favoriete animatie karakter in Multiversus

We zijn geen Gamekings als we geen games behandelen. Met vandaag op de lijst bijvoorbeeld Multiversus, een Super Smash Bros- achtige game in combinatie met cartoon characters. Het is een platform fighting game waarbij je met of tegen je vrienden kan vechten. Je hebt de keuze uit maar liefst 16 verschillende characters uit onder andere Adventure Time en Batman. En dat allemaal free-to-play! Benieuwd wat de presentatoren hiervan gaan vinden? Hoeveel trailers gaan er deze aflevering gespaard worden? Je ziet het in Trailer Trash.

Alle trailers van Trailer Trash op een rij

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch