Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Trailer Trash met The System, Shotgun Wedding & The Liar

12/10/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd voor een fonkel nieuwe aflevering van Trailer Trash. Het item waar drie presentatoren een twaalftal nieuwe trailers beoordeeld. Weten de trailers de drie te bekoren, dan laten ze het filmpje uitspelen, vinden ze de clip nep, dan drukken ze de promo genadeloos weg. Waiste of time immers. Vandaag hebben we onder andere de trailers van The System, Guillermo Del Toro’s Cabinet of Curiosities, Shotgun Wedding, The Liar en nog veel meer. Welke trailers gaan het overleven? Welke promo’s beleven hun ondergang met dank aan onze immer kritische mening en de niets en niemand ontziende rode buzzer? Het is aan Shanna, Huey en Jelle om dit oordeel te vellen. Je gaat het allemaal zien en horen in de Trailer Trash van woensdag 12 oktober 2022.

Welke trailer overleeft de smaak van Gamekings?

Twaalf trailers staan klaar om getest te worden. Van films of zoals de Shotgun Wedding met Jennifer Lopez tot aan Guillermo Del Toro’s Cabinet of Curiosities en van games als Gotham Knights en Splatter Zombiecalypse Now, er komt een grote verscheidenheid aan materiaal voorbij. En allemaal hebben ze een ander type trailer. En omdat smaken verschillen is het lastig te voorspellen welke trailers het einde gaan halen. Daarom het advies om de video maar gewoon aan te zetten, toe te kijken en er op die wijze achter te komen wat sneuvelt en wat glorieus overleeft.

Alle twaalf op een rij

Heel wel mogelijk hebben Shanna, Huey en Jelle een of meerdere trailers weggedrukt die jij graag wel tot het bittere einde had willen uitzitten. Daarom hieronder alle twaalf promo’s op een rij inclusief een link naar de promo.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch