Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Trailer Trash met Star Wars, The Handmaids Tale S4 en The Elder Scrolls

09/04/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is deze week tijd voor een fijne portie nieuwe trailers en een nieuwe Trailer Trash! Inclusief drie gloednieuwe buzzers.Jelle, Koos en Steven nemen plaats aan de desk en achter de mic en gaan alles voor je bekijken en beoordelen. Wat mag je deze week in Trailer Trash verwachten? Nou, er is meer dan genoeg om helemaal los mee te gaan! Wat dacht je van Star Wars The Bad Batch, seizoen 4 van The Handmaids Tale én The Elder Scrolls Online?

Star Wars The Bad Batch

Star Wars blijft nog steeds ongekend populair. In de eerste Nerd Culture van dit nieuwe seizoen werd het sci-fi universum nog eens nader onder de loep genomen. En nu Disney de rechten van dat universum in handen heeft, is er ook meer ruimte vrij gekomen voor spin-offs. En zo komen we aan bij The Bad Batch. Deze nieuwe serie, die je via Disney+ kan gaan kijken, heeft sinds vorige week een nieuwe trailer gekregen. Twee minuten aan nieuwe Star Wars content die Jelle, Koos en Steven gaan bekijken en beoordelen. Benieuwd wat de mannen ervan vinden? Drukken ze voortijdig de buzzer in? Kijk dan snel de video!

The Elder Scrolls Online

De next gen versie van The Elder Scrolls Online komt er op 8 juni aan! Als je een trotse en gelukkig bezitter bent van een next gen console is het op 8 juni dan eindelijk zover. En waar een nieuwe game wordt aangekondigd is er natuurlijk ook een nieuwe trailer. De fans van The Elder Scrolls weten dit al: maar de trailers van The Elder Scrolls zijn altijd smullen geblazen. Wat er in deze trailer voorbij gaat komen, gaan we uiteraard niet verklappen, maar Jelle, Koos en Steven gaan hem helemaal voor je bekijken en analyseren. Is dit nog niet genoeg voor je? Dan hebben we ook nog seizoen 4 van The Handmaids Tale voor je, Wrath of Man én The Ascent voor je. Kijken dus! Benieuwd naar alle trailers? Je vindt ze hieronder!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch