Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Trailer Trash met Necromunda: Hired Gun, Ill Prototype en Voyagers

25/03/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een tweede Trailer Trash deze maand?! Oh jazeker! We hadden immers beloofd dat we Warme Babbels en Trailer Trash zouden afwisselen. In deze nieuwe aflevering komen – zoals je van ons gewend bent inmiddels – weer een lading aan trailers op het gebied van films, gaming en series voorbij. Daan, Jelle en JJ nemen deze keer de honneurs voor je waar. Aandacht wordt besteed aan onder andere Necromunda: Hired Gun, Ill Prototype en Disco Elysium: The Final Cut voorbij. De mannen nemen zoals vanouds weer alles met je door en drukken op de knop als het hen te erg wordt. Veel kijkplezier!

Een aantal shooters dit keer

Twaalf trailers staan voor je klaar! Dit keer geen questionable helmen van 150 euro (wel een collectors edition van 250 euro), maar vooral echte trailers van echte (nieuwe) games en series! Zo is er weer een nieuwe telg gelanceerd in de Warhammer series met Necromunda: Hired Gun. In deze FPS ga je een geheel nieuw universum van de Warhammer series ontdekken waar in je met een gun helemaal los kan gaan. Maar slaat de trailer ook aan bij Daan, Jelle en JJ ? Je weet wat je moet doen!

Ook uiteraard weer de nodige series en films

De film Voyagers passeert in deze Trailer Trash ook de revue. Evenals The Paper Tigers en Godfather of Harlem seizoen 2. Maar goed, wat er allemaal in de aflevering voorbij gaat komen is simpelweg te veel om hier te bespreken. Dat gaat Daan, Jelle en JJ veel beter af! Om je toch niet helemaal in het duister te laten tasten (en omdat we zo van de trailers houden) vind je hieronder een lijst met alle titels. Zo kun je op je gemak alles nog een keer bekijken en nalezen. Zonder dat twee van die blije eikels de boel voortijdig wegstemmen. Veel kijkplezier!

 1. Necromunda: Hired Gun – Official Reveal Trailer

 2. ILL – New Gameplay Trailer 2021 ( Upcoming Survival FPS Horror Game ) – PS5,PC,XBOX SX

 3. Disco Elysium: The Final Cut – Official Release Date Trailer

 4. Disco Elysium: The Final Cut Collector’s Edition
 5. Cypher serie 
 6. In Rays of Light 
 7. Open Country [PC] Debut Trailer

 8. GODFATHER OF HARLEM Season 2 Official Trailer (HD) Forest Whitaker

 9. The Paper Tigers 
 10. DARK MOONLIGHT Announcement Trailer 4K (2021) PC

 11. Voyagers 
 12. The Day Before 

 

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch