Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Trailer Trash met Green Hell VR, Elvis & Black Crab

05/03/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Heel soms heb je het typische gevoel dat je wat mist. Dat je even de frustratie die je krijgt van bijvoorbeeld een Elden Ring eens goed kwijt moet. Gelukkig hebben wij op de redactie daarvoor de buzzers des oordeels. Die we eens in de zoveel tijd gebruiken om ons uit te leven in Trailer Trash. En deze week hebben we voor de Premium Leden een nieuwe editie klaar staan. Een waarin drie heren kijken naar de trailers van onder meer Elvis, Green Hell VR, Pokémon Scarlet & Pokémon Violet. Welke trailers gaan tot het einde uitgespeeld worden? En welke halen het (net) niet?

Weet Green Hell VR onze kritische blik overleven?

Wat maakt een trailer zo slecht dat we het helemaal weg moet drukken? Is het de slechte cinematografie? De vage muziek? Of totaal wat anders? En wat maakt een trailer nu juist echt goed? Wat moet de perfecte trailer hebben? Zo gaan we vandaag de trailer bekijken van Green Hell VR. In PremiumVision kon je zien hoe JJ van zijn VR-misselijkheid afkwam. Is dit vet? Raden Daan, Jelle en Koos hem deze trailer aan. 

De nieuwe trailer van Elvis

We hebben natuurlijk ook nog vele andere trailers. Zo kijken we naar Elvis. Niet de echte, maar een nieuwe film. Wat vinden wij van de trailer? Lijkt de acteur erop? Houden we van de muziek? Of zingt hij zo vals dat we het alleen daarom al weg drukken? Want onze oordeel is hard, keihard. Welke trailer gaan het dit keer overleven? En welke niet? Je gaat er allemaal achter komen in deze editie van Trailer Trash.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch