Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Premiumvision #10: Kotsen is content & Skate beleeft nachtmerrie

26/02/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

We herstellen na de drukke weken rond de verhuizing de traditie. Het is de laatste zaterdag van de maand en dat betekent dat er een frisse en fruitige editie van Premiumvision klaar staat. Ons cadeau aan al die Premium Bazen die ons door dik en dun steunen. Het was weer extreem buffelen dit keer, vrijdagavond hadden we de laatste opnames, maar hij staat klaar. De tiende aflevering (klein mijlpaaltje). En het draait dit keer, zoals het ook een beetje hoort, weer¬† om games en nerd stuff. JJ waagt zich een therapeutische sessie aan om van zijn misselijkheid bij het spelen van VR-games af te komen.¬† Huey gaat op zoek naar de magie van de skate-game en Skate begint aan de game waar hij de afgelopen drie jaar het meest naar heeft uitgekeken. Als alles werkt tenminste…

Kan JJ dan eindelijk een VR-game zonder braakneigingen spelen?

Feitelijk draait deze tiende editie van Premiumvision om drie onderdelen. Allereerst gaat JJ naar het centrum van Amsterdam om aldaar in een instituut te kijken of hij van zijn misselijkheid kan afkomen tijdens het spelen van VR-games. Iedereen herinnert zich nog wel de Dirt VR Let’s Play waar de beste man letterlijk groen uitkwam. Een lid van de community doet onderzoek naar VR en denkt JJ te kunnen helpen. Dat willen we natuurlijk zien? Kotsen is immers content. Het tweede onderdeel is Huey’s liefde voor skaten en skateboard games. Denken alle skaters hier zo over? Samen met Jelle zoekt hij het uit in een skatepark.

Premiumvision toont de eerste stappen van Skate in Elden Ring, toch…

Tot slot is daar de komst van Elden Ring. De game waar Skate al maanden wakker van ligt. Dat eerste stukje spelen, de eerste stapjes in een nieuwe game van From Software is altijd een magisch moment voor hem. En daar wil je als community bij zijn. En dus stuurden we een camera-crew naar zijn woning om die heuglijke gebeurtenis live bij te wonen en vast te leggen. Als het tenminste allemaal goed gaat? Premiumvision #10 zit vol humor, emotie, persoonlijk leed en passie voor games. De perfecte mix voor een fijne zaterdagmorgen.

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch