Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Trailer Trash met FUBAR, The Supercell, Agent Elvis & Die Hart 2 

10/03/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je kunt deze vrijdag niet beter aanvangen dan met een verse editie van Trailer Trash. Relaxed vanuit de luie (kantoor) stoel kijken naar een aantal nieuwe trailers en dan maar afwachten of ze weggedrukt worden of niet. Vandaag zitten Boris, Jasper & Jelle achter de desk met de drie, inmiddels befaamde, rode buzzers. We hebben 13 trailers op de lijst staan die of keihard weg gedrukt gaan worden of helemaal uitgekeken en dus geloofd. Van game trailers tot aan film trailers, van de film FUBAR tot aan de games Papetura en Age of Wonders 4. Ze komen alle dertien voorbij. Hoeveel trailers worden er dit keer gespaard? Hoeveel drukt newbie Jasper er weg? Kom erachter in deze nieuwe editie van Trailer Trash.

Arnie is terug in FUBAR

Het weer buiten is nog niet om over naar huis te schrijven. En dus is er nog alle tijd om lekker films en series te kijken of de console of PC aan te slingeren. Mogelijk komt deze editie van Trailer Trash dus op het juiste moment. Want wie weet zit er wat fraais voor je bij. Arnie is bijvoorbeeld terug in FUBAR  en dat gaat geheid bij veel kijkers in de smaak vallen. Maar doet de trailer dat ook bij ons vakkundige testpanel? Hoe zit dat bij de RTS Age of Wonders 4. Zorgt het feit dat de game door een Nederlandse studio wordt gemaakt voor respijt of kennen de heren geen nationalistische gevoelens en drukken ze de trailer plomp weg? Het antwoord krijg je zodra je op de Play buzzer drukt.

Alle trailers netjes op een rij

Omdat smaken verschillen en jullie bepaalde trailers, anders dan ons, wel willen zien, staan hier alle clips die we hebben bekeken op een rij.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch