Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Trailer Trash met Ferry, Serum & Chernobylite

08/05/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

In het weekend moet er uiteraard genoeg te kijken zijn, toch? Daarom gaan we je nu, hopelijk, blij maken met een gloednieuwe aflevering van Trailer Trash. Daan, Jelle en JJ hebben 12 parels voor je uitgezocht die ze met hun buzzers weg mogen stemmen als het voor hen te slecht is om aan te zien. Deze week komen o.a. de Netflix film Ferry, de scavenger survival game Serum en Chernobylite voorbij. Veel kijkplezier met deze nieuwe Trailer Trash.

Trailer Trash en Ferry

Nederlandse films en series zijn altijd een hekel punt op de redactie. Wat vaak het lastige is, is dat Nederlandse acteurs geschoold zijn in het theater. Dit betekent dat ze zichzelf een manier van spreken aanleren die erg duidelijk is. Dit komt op beeld echter ongemakkelijk over, waardoor veel Nederlandse producties bij Gamekings vaak snel worden afgeschoten. Tot de vorige aflevering van Trailer Trash althans. En nu komt in deze aflevering de nieuwe Netflix film Ferry voorbij. Een film over het leven van pillenboer Ferry Bouman voordat hij de bak indraaide. Gaat deze Ferry Trailer Trash trailer het halen of knallen Daan, Jelle en JJ hem onvervalst weg?

Serum & Chernobyle Light

De grootste ramp in de geschiedenis van de mensheid is uiteraard Chernobyl. Deze plek blijft nog steeds tot de verbeelding spreken en is onderdeel van menig film en serie. Reden genoeg voor de maker van de game Chernobylite om er nogmaals mee aan de slag te gaan. En waar een game komt is natuurlijk een trailer. En waar er een trailer is, is Trailer Trash. Enfin, je snapt het principe. Jelle, Daan en JJ gaan Chernobylite (en de 12 andere trailers) van hun ongezouten mening voorzien met deze nieuwe Trailer Trash. Ben je benieuwd naar wat we allemaal gaan tonen? Je vindt alle trailers in het overzicht hieronder.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch