Menu Premium
Loading...

Trailer Trash met Fast & Furious, Enlisted en Returnal: Official Hostiles

21/04/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

De buzzerboys zijn weer terug voor een hele nieuwe aflevering Trailer Trash. In deze aflevering met Boris, Koos en Jelle, komen er weer 12 nieuwe trailer voor je voorbij. Maar wat voor parels hebben we deze week weer voor je opgedoken? In deze aflevering komt o.a. het negende (!!) deel van de Fast & Furious reeks voor je voorbij. Daarnaast hebben we ook Tweede Wereldoorlog shooter Enlisted en sci-fi shooter Returnal voor je gefixt. Dit alles en nog veel meer in deze nieuwe Trailer Trash

Trailer Trash en Fast & Furious 9

De Fast & Furious reeks is aan haar negende hoofdstuk toe. Wat ooit begon als een actiefilm over een agent die undercover ging in de tuner wereld, is inmiddels uitgegroeid tot een van de meest bekenden én lucratieve actiefilm franchises ter wereld. De auto’s spelen – helaas volgens sommigen – een iets minder grote rol, maar aan actie is er in de films nog altijd geen gebrek. Het negende deel komt natuurlijk met een trailer. Genoeg reden voor Boris, Koos en Jelle om deze video een te gaan bekijken. Is dit een lekkere binnenkomer, of drukken ze het binnen no time weg?

Returnal: Official Hostiles

Een trailer die ook gepaard gaat met een hoop gameplay is de Returnal: Official Hostiles trailer. De game, die binnenkort uitkomt en console exclusief voor de PS4 en PS5 is, speelt zich af in de ruimte en kent een behoorlijk hoog sci-fi gehalte. Naast de sci-fi lijken er ook veel shooter mechanics in de game te zitten. Maakt dat het hele feest compleet of moet je de drie mannen hier echt niet mee storen? Naast deze twee bovenstaande trailers hebben ook nog tien ander trailers voor je klaar staan.

Alle trailers op een rij

Wil je de trailers zonder buzzer tot aan het bittere eind bekijken, dan heb ben we hier de links voor je op een rijtje gezet.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch