Menu Premium
Loading...

Trackmania Preview – Ouderwets hardcore of gemaakt voor n00bs?

18/06/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tijdens de hoogtijd dagen van Gamer’s Heaven hebben JJ en Skate uren, zo niet dagen gespendeerd op de banen van Trackamania. Maar dat is alweer een hele lange tijd terug. Time flies when you’re having fun. Daarom was het leuk voor Skate dat hij de afgelopen weken de nieuwe Trackmania heeft kunnen spelen. Waarbij natuurlijk de grote vraag is of dat oude gevoel weer helemaal terug komt. Klik snel op Play en je weet het!

Verborgen diepgang sier de Trackmania serie

Op het eerste oog lijkt deze serie een van de meest casual racing titels op de markt. Speelgoedautootjes op speelgoed banen. Niks is echter minder waar. De game kent een hoog esports gehalte plus een hele fanatieke achterban die er alles aan doet om een honderdste van een seconden van een rondetijd af te halen. En dat zal ook zeker in deze editie weer naar voren komen. Natuurlijk zit er bij de nieuwe Trackmania game, exact zoals het hoort, ook een track builder. Zodat de community zelf ook banen kan gaan bouwen en deze te delen met vrienden en natuurlijk de rest van de wereld. JJ en Skate vertellen je in deze preview of de nieuwe Trackmania de franchise weer eer aan gaat doen.

Het nieuwe verdienmodel van Trackmania

Vroeger waren spellen gewoon games die je kocht en waar je dan eindeloos in kon vertoeven. Met dank aan het snelle internet wordt dit systeem steeds meer aangepast naar een free to play/subscription model. Waarin er een aantal verschillende tiers aanwezig zijn dat je verschillende content biedt. Zo is bijvoorbeeld de track editor alleen aanwezig in het duurste abonnement. Maar dit heb je ook wel toegang tot nieuwe content die elk kwartaal gereleased gaat worden. De mannen bespreken vanzelfsprekend hun visie op dit nieuwe model uitgebreid in de preview hierboven.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch