Menu Premium
Loading...

Gamer’s Heaven Update

21/10/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gamer's Heaven UpdateEr komt weer een nieuwe Gamer’s Heaven aan! Deze maand is het de beurt aan Arnhem om te laten zien hoe hoog het game niveau van de lokale bevolking is. Vorige keer waren we in Leeuwarden, waar we niet bepaald onder de indruk waren van de gemiddelde prestaties. Gelukkig konden de gamers hun karige skills meer dan genoeg compenseren met het heerlijke drankje Berenburg, dat meerdere keren kado werd gedaan aan JJ en Skate.

Het is een weekend vol met competities, games, een livestream en vooral gezelligheid. Skate en JJ verlaten huis en haard om eens te kijken hoe het er in de andere provincies aan toe gaat. Ze geven toffe prijzen weg en jij krijgt de kans de Gamekings te laten zien wat je in huis hebt!

We zijn dus in Arnhem deze keer. De Media Markt kun je vinden aan het Velperplein nummer 13. Hier zijn wij aanwezig op 24 oktober vannaf 12:00 tot 18:00  en 25 oktober vannaf 12:00 tot 17:00. Kan jij er niet bij zijn? Dan hebben we een oplossing voor je. De livestream begint zondag 25 oktober om 13:00 zodat je ook thuis lekker mee kan genieten. Maar we zien je natuurlijk veel liever in Arnhem!

Gamer's Heaven Update

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch