Menu Premium
Loading...

TrackMania 2020 Review – Kopen, budgetbak of slopen?

03/07/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Laatst heb je bij ons al de preview van de nieuwe TrackMania kunnen zien. Skate en JJ waren zeer te spreken over wat ze tijdens de beta konden doen en laten met de mini racebolides. Nu is het tijd voor de review. Ditmaal zijn het racefanaten pur sang Koos en Skate die zich aan de game gewaagd hebben. Zij zijn gaan kijken of deze game voldoende toevoegt aan de bestaande serie. Want iedereen die een vorig deel van TrackMania wel eens aangeraakt heeft, weet hoe diep de game onder het wat cartoony uiterlijk is. Kunnen ze daar nog wat aan veranderen? En kan deze game simracing fan Koos ook over de streep trekken?

Iedereen kan met TrackMania aan de slag

Een van de grote veranderingen die dit deel brengt is dat TrackMania voor het eerst voor iedereen gratis te spelen is. Dus mocht jij geïnteresseerd zijn in dit spel, dan kun je het gratis uitproberen. Voor extra content moet je natuurlijk wel betalen. Dat geldt ook voor misschien wel een van de grote paradepaardjes van de serie: de track designer. Maar dat zijn dan ook diensten die vooral de dedicated fans aan de game binden. Het verplicht Ubisoft verder tot een langere support cyclus voor de game. En dat is alleen maar goed.

Wordt dit de racegame van dit jaar?

2020 lijkt een grandioos jaar te worden voor racegamers, met de aankondiging van de nieuwe Grand Turismo en de release van Dirt 5 later dit jaar. En wie weet komt Microsoft in juli nog met de aankondiging van een nieuwe race game voor de Xbox Series X. Om dan nog maar te zwijgen over de release van F1 2020 voor de miljoenen fans van de Formule 1. Of TrackMania wat toevoegt aan deze racevreugde zie en hoor je in de review van deze game.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch