Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Toto x Gamekings – Africa. De videoclip op Texel

23/08/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

YES! Daar is ‘ie dan.. Wat heeft dit lang geduurd, maar het moment is dan EIN-DE-LIJK hier. Jullie hebben natuurlijk al de making of gezien van Toto Africa. Je kon daar zien hoe het er aan toe ging in onze bloedhete studio. Al zwetend hebben we in dat item een klein kijkje in de content kitchen laten zien. Er is namelijk nogal wat vooraf gegaan voordat dit idee ontstaan is.

Uit de hand gelopen meme

Ooit is het begonnen op de E3 2018, waar de mannen zwetend in de rij hebben mogen staan. De epische synths van Toto – Africa verblijdde onze presentatoren in de hitte en maakte het dan toch een stuk meer te verdragen. Tig keer kwam het daarna langs. En begin dit jaar in een stream ontstond dit idee dat ook gelijk volledig ontspoorde. De spontaan ontstane donatiegoal werd gelijk behaald, en als schepje erboven op moest en zou dit gebeuren op Texel!
En zo geschiedde, jullie wil is (soms) wet.

Toto – Africa met de Gamekings saus

De heren zijn voor jullie op pad gegaan. Jullie hebben het al eerder gezien. Het was echt snikheet op de redactie de afgelopen weken. Jelle, Daan en Koos hebben toen een heerlijk weekend op Texel mogen vertoeven. Maar ook daar zijn ze natuurlijk met een reden geweest. Sensationele content is waar het om draait in dit item. Want ja, Toto’s Africa was nou eenmaal one of the biggest hits of history. Tja, Dan is maar een ding zeker. In deze clip zie je de passie die de mannen hebben gestopt in het maken van deze clip. Bloedhete temperaturen, zweterige lichamen, foute pruiken en de ultieme 80’s feeling. Je ziet het allemaal in deze clip. Jawel, dames en heren. Het lang verwachte item. Eindelijk. Jelle, Daan en Koos met Toto – Africa.

We hopen dat jullie er van genieten!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch