Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

The Making of Toto – Africa: Afrikaanse vibes in Amsterdam

16/08/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wat begon als een meme tijdens de E3 2018 is onder de Gamekings community uitgegroeid tot iets sensationeels. Meerdere malen kwam Toto-Africa langs op en buiten de beurs. Ondertussen is het eerste item al online, maar dit bevatte alleen nog maar de reis er naar toe met een kleine sneak peek van de clip. Dit item bevat alle ins en outs over het maken van de clip. Daan is als regisseur hard aan de slag gegaan om de ultieme remake van de originele clip te maken!

Flitsende outfits en leipe drone shots

In het eerste item was al te zien hoe de mannen hun passie stopten in het zoeken van (foute) outfits geïnspireerd op de originele Africa clip. Want dames en heren. Afrikaanse temperaturen waren aanwezig deze periode. Zwetende voorhoofden werden in de meest gekke pruiken gestopt. Heet, maar dan ook echt bloedheet staan ze klaar om voor jullie deze vette clip te maken.  Daan, jelle en Koos brengen jou die 80’s memories. Zij zitten er meer dan klaar voor om die akkoorden down memory lane af te spelen. Klinkt natuurlijk als muziek in de oren. Uiteraard zijn jullie net zo benieuwd wat er dan allemaal achter de schermen gebeurt.

Toto-Africa zet de studio op z’n kop!

De mannen hebben niet alleen op Texel de boel op stelten gezet maar ze hebben zelfs de studio verbouwd om alles uit de clip te halen! De instrumenten zijn van zolder gehaald en zelfs Skate heeft weer ouderwets zijn zegje gedaan. Maar of de mannen daar nu blij mee zijn is een tweede. De Making of is al genieten, dus laat staan de clip zelf!

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch