Menu Premium
Loading...

Total War: Warhammer 2 Preview

20/08/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Skate is binnen Gamekings de man met de meeste presentatie-ervaring. Dat hij niet schroomt om moederziel alleen een preview op te nemen, zegt veel over diens skills in het vak. Ook nu doet Gamekings weer een beroep op de vaardigheden van Skate. ‘The Great One’ is een tijdje geleden naar London afgereisd om aldaar de nieuwe Total War-game te checken. De jongste telg uit de zo geliefde PC-versie stond in een eerder stadium bekend om de veelzijdige historische settings. Zo passeerden het oude Rome, Napoleons Frankrijk en Feodaal Japan de revue. Toen de serie in commercieel opzicht in een neerwaartse spiraal terecht kwam, leefde bij de community het gevoel dat ontwikkelaar Creative Assembly snel met vernieuwingen moest komen. Een huwelijk tussen de Warhammer-licentie en de Total War-serie was met de eerste Total War: Warhammer een feit. Nu staat alweer het tweede deel voor de deur, en Skate heeft de game gezien. Benieuwd naar zijn indruk? Check dan nu de Total War: Warhammer 2 Preview!

“Jullie gaan mij zeker weer zien domineren”

Skate geeft in dit item aan met een goed gevoel terug te kijken op zijn tripje naar London. Dit heeft voor een groot gedeelte met Total War: Warhammer 2 te maken, maar ook de entourage rondom de trip konden de Gamekings-veteraan bekoren. Skate heeft voor de gelegenheid wat foto’s meegenomen die een goede indruk geven van de sfeer aldaar. Alle leuke kiekjes ten spijt, Skate is niet voor leuke plaatjes naar London afgereisd. De Total War-serie gaat hem aan het hart. In deze preview zet hij zijn gedachten en indrukken feilloos uiteen. De hardcore Total War-fans hebben zodoende aan informatie niet te klagen!

Wat is jullie gevoel bij Total War: Warhammer 2? Zijn jullie een fan van de Total War-serie en kunnen jullie de combinatie met de Warhammer-franchise waarderen? Laat jullie horen in de comments onder deze Total War: Warhammer 2 Preview!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch