Menu Premium
Loading...

Top 3 games van Koos & Jelle voor op een onbewoond eiland

14/08/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

In de hitte van de afgelopen dagen kan je toch wel echt zeggen dat het zomer is. Eindelijk weer om weer eens bij te bruinen op het strand in de brandende zon. Voor onze redactie is het weer zo ver, we zijn weer aangestrand op een bloedheet onbewoond eiland. Witte stranden, helder blauw water. Je kent het wel, dat perfecte bora bora achtige plaatje. Dit keer zijn Jelle en Koos aangespoeld. En nu? Videogames spelen zit nou eenmaal in het bloed. Maar welke games zouden ze nou meenemen als perfecte keuze? Onze ervaren backpackers Jelle en Koos zullen je uitleggen wat de perfecte keuzes zijn. Uiteraard vermelden zij het allerbelangrijkste, waarom ze deze games kiezen.

Ervaren Reizigers

Van een geweldige eerdere trip naar texel, zit reizen bij Jelle en koos in het bloed. De survivalgenen in deze twee helden zullen dan ook goed van pas komen. Maar wanneer ze op een onbewoond eiland zitten? Wat kiezen zij op het moment dat ze highspeed internet hebben en keuze hebben uit alle games. Zijn ze in de brandende zon net zo toegewijd aan hun favoriete games als bij ons op de redactie? Of switchen ze toch naar een ander game genre om hun skills voor op het tropische eiland uit te breiden?

Survival of the fittest

Hoe wordt deze keuze natuurlijk bepaald? Het knullige is, 3 games. Dat is niet zo veel. Je hebt nu eenmaal alle tijd van de wereld. Zo uitgespeeld zijn lijkt niet de bedoeling te zijn, maar wat is dan de juiste balans? Werken de games als escapisme of is het gewoon puur even relaxen? Maar waar ga je dan zitten met jouw pc of console zonder dat je net als nu aardig weg kan smelten en het overhit kan raken. Uiteraard hebben onze Helden Jelle en Koos dit allemaal al voor jullie uitgestippeld. Check in dit item voor welke games Jelle en Koos uit hebben gekozen.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch