Menu Premium
Loading...

Roadtrip Texel: Van bloed hitte en gebrek aan 4G tot noodweer en lekkende tenten

08/08/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hier gaan veel kijkers blij van worden. Er staat namelijk een roadtrip online. Eentje naar een zonnig eiland, Texel genaamd. Okay, het was geen lange reis, maar wel een met een hoop potentiële uitdagingen. Allereerst moest de reis worden uitgevoerd tijdens de Corona-periode. Op de boot mocht je de auto niet uit, horeca had maatregelen te handhaven en voor de camping moest worden gereserveerd. En je weet het, reserveren is niet de sterkste kant van Gamekings presentatoren. En waarom gingen de drie heren, Daan, Jelle en Koos naar Texel? Betaalde Blammo vakantie? Is er een gamebeurs op het eiland?

Waarom gaan de drie in hemelsnaam naar Texel?

In deze video wordt natuurlijk het antwoord gegeven op deze vraag. En waarschijnlijk zijn er een hoop community members die het al weten. In deze video gaat het echter nog volledig over de reis en het verblijf. En hoe we het doen, weten we zelf ook niet, maar er gebeurt altijd wat. Zo was er opeens op mysterieuze wijze geen enkele vorm van WiFi en 4g voorhanden op het eiland. Wat de geplande livestream nogal lastig maakte. En waar het overdag bloedheet was, daar brak er in midden in de nacht een noodweer los. Met als gevolg dat met name Daan zeiknat wakker wet in een tent die dus zo lek was als een mandje. En wat doen je dan, midden in de nacht, met flink wat Texel’s bier achter de kiezen?

Wat doe je als je dronken wakker wordt in een lekkende tent…

En zo kunnen wel even doorgaan. Wat koop je voor eten als het reisbudget extreem brak is? Hoe zet je een tent op als je dat vrijwel nooit in je leven doet. En hoe kom je die tent in de ochtend uit als je hem de avond daarvoor flink geraakt hebt. Volle bakken avontuur dus in deze Roadtrip naar Texel. Een klein goedmakertje voor jullie en voor de desbetreffende heren, omdat we dit jaar niet naar Los Angeles mogen. Dan maar Texel, toch?!

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch