Menu Premium
Loading...

Top 3 games van Skate voor op een onbewoond eiland

21/08/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als je dan aangespoeld bent op een onbewoond eiland en keuze hebt uit 3 games.. Welke zouden dit dan zijn? Deze vraag stellen wij namelijk in dit rubriek aan ieder van onze presentatoren. Jullie zijn natuurlijk net zo benieuwd als dat wij dat zijn naar de keuzes van de mannen. Dit keer is niemand minder dan aan onze Skate the Great de taak om de lijst van zijn top 3 games voor jullie op te stellen.

Survival op hardcore niveau

Skate en een hoge moeilijkheidsgraad gaan natuurlijk goed samen door een deur. We kennen de Skate nu eenmaal niet anders. Maar wat nu als hij dan op een onbewoond eiland zit? Is de moeilijkheidsgraad van een game belangrijk? En wat denkt hij over de duur van een game? Dit zijn natuurlijk toffe vragen. Hij heeft nu eenmaal keuze uit alle games. En tja, dat zijn er nog al een aantal. Skate heeft namelijk een behoorlijke lijst aan favo games als we het hem vragen. Wordt het dan een Souls-like game of haalt hij zijn energie uit een lekkere pot PES zoals we dat van hem gewend zijn?

Supreme game list

Met het gamen in de genen te hebben, heeft skate flink moeite moeten doen voor het maken van deze keuzes. Wat is zijn ultieme vermaak? Welke games geven hem de skills om te blijven surviven of zijn ze puur enjoyable? Dit is wel een ultieme mogelijkheid voor skate om er eens echt de tijd voor te nemen. Want ja, vader worden.. dat zit er al op korte termijn aan te komen. Op een onbewoond eiland hoeft hij dan niet te denken aan luiers en slapeloze nachten. Daarom is het belangrijk om goed na te denken over welke game hij precies mee wilt nemen. Je zit daar nou eenmaal wel even, daar op dat onbewoonde eiland. Uiteraard heeft onze veteraan Skate de keuze voor jullie klaar staan in dit item.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch